Hoe beveilig ik mijn mappen bij Yourhosting

In je Hostingmanager beveilig je iedere gewenste map (directory) met een inlognaam en wachtwoord. Daarnaast kun je eenvoudig meerdere gebruikers aanmaken die met hun eigen gebruikersgegevens toegang hebben tot de door jou geselecteerde mappen.

Wil je een nieuwe afgeschermde map toevoegen, volg dan deze stappen:

• Open de Hostingmanager;
  • Klik op ‘Afgeschermde mappen’;
  • Klik op ‘Afgeschermde map toevoegen';
  • Voer bij mapnaam het volledige pad van de afgeschermde map in;
  • Geef bij de titel een naam op die dient als geheugensteun voor jezelf;
  • Klik op ‘Ok’.

De afgeschermde map is nu toegevoegd. Probeer je de map via een browser te benaderen, dan krijg je nu een inlogscherm te zien. Gebruik hier de FTP-gegevens om in te loggen.

Instructievideo: Hoe beveilig je een pagina op de website