Mail van Yourhosting instellen in Outlook 2010

Als je mail bij ons afneemt kun je deze toevoegen in een mailprogramma zoals Outlook. Wij raden sterk af om hiervoor Outlook 2010 te gebruiken. Dit is een erg verouderde versie en wordt niet meer door Microsoft ondersteund. Het risico op veiligheidsissues is bijzonder groot.

Inhoudsopgave

Vooraf: Gebruik geen Outlook 2010

We adviseren om de nieuwste versie van Outlook aan te schaffen. Outlook 2007 is verouderd en niet veilig. We kunnen niet garanderen dat je mail werkt. Als je liever geen kosten maakt zijn er ook gratis mailprogramma's beschikbaar zoals Thunderbird. Als je toch Outlook 2007 gebruikt zijn wij niet verantwoordelijk voor de risico's die je loopt.

Wat je nodig hebt

Van te voren maak je een mailadres aan bij Yourhosting. Voor het instellen heb je verder de serverinstellingen nodig. Lees hier waar je deze gegevens kunt vinden.

Stap 1: Start Outlook 2010

• Start Outlook 2010 en klik in het menu op Bestand;

6y-8mHACxEUJO70yZ-arOXlCRiEoUFPGVQ

Stap 2: Mailaccount instellen

• Klik op Accountinstellingen en dan op Accountinstellingen;

lEc__sy8QOtLmYLWqOOjO_a8s45BNc-EJg

Stap 3: Nieuw account

• Klik op de knop Nieuw;

8FHiiLkSvvyeVi1ML1WrYQrYJquk2u0ijg

Stap 4: Gegevens invullen

• Vul  je naam, e-mailadres en wachtwoord in en klik op Volgende;

k4_s963takeOXx6mvTXBQQ_zEnZBAq-yWA

Stap 5: Mailinstellingen testen

• Bij het testen van de mailinstellingen kun je een waarschuwing krijgen. Deze krijg je dan voor de in- en uitgaande mail. Klik dan twee maal op Ja;

c3wbZY5N3-E75mGEcRRz2Ep3fSHSl3QZHA

Stap 6: E-mailaccount toegevoegd

Zijn de tests voor de inkomende- en uitgaande e-mail gelukt klik dan op Voltooien;

pODxc5Ovl42F0WJ7Z24guo5PHl1secI78g