Hoe kan ik mijn contract bij SoHosted opzeggen

Het opzeggen van een contract kan je zelf regelen via Mijn Yourhosting.

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik op Mijn diensten.
  • Klik op de domeinnaam die je wil opzeggen.
  • Klik op Opzeggen en doorloop de 3 stappen.

Na het doorlopen van alle stappen ontvang je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging van je opzegging. In deze bevestiging staat ook een verhuiscode waarmee een andere provider het beheer van je domeinnaam kan overnemen.

F
Fokke is the author of this solution article.