Hoe kan ik de verhuiscode van mijn domeinnaam bij SoHosted opvragen

Als je een domeinnaam naar een andere provider wil verhuizen, dan heb je een verhuiscode nodig. Zo’n code noemen ze ook wel een token of autorisatiecode. Je ontvangt deze code automatisch nadat je via Mijn Yourhosting een opzegging hebt uitgevoerd.

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik op Mijn diensten.
  • Klik op de domeinnaam die je wil opzeggen.
  • Klik op Opzeggen.
  • Selecteer Verhuis ik naar een andere provider omdat….
  • Klik op Ga verder en doorloop de rest van de stappen.

Na het doorlopen van alle stappen ontvang je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging van opzegging. In dit bericht staat ook de verhuiscode waarmee je je domeinnaam kunt verhuizen.

F
Fokke is the author of this solution article.