Hoe schakel ik een SSL certificaat bij SoHosted in via Plesk

We schakelen een SSL certificaat niet automatisch in zodra deze is opgeleverd. Het is namelijk mogelijk dat je eerst nog wat moet aanpassen in je website of CMS. Als je daarmee klaar bent, of als er geen wijzigingen nodig zijn, is het inschakelen van je certificaat heel eenvoudig.

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik op Mijn diensten.
  • Klik bij het domein dat je wil beheren op de Plesk-knop.
  • Klik op Hostinginstellingen.
  • Zet een vinkje bij Permanente SEO-vriendelijke 301-redirect van HTTP naar HTTPS.
  • Selecteer het certificaat met de meest recente datum.
  • Klik op Toepassen.

kTSlyCKne10UAYbHAC_JvY7seKsXD4mrww

Subdomeinen

Met een wildcard certificaat kan je ook subdomeinen via HTTPS bereikbaar maken. Hou er rekening mee dat je subdomeinen na oplevering van een certificaat niet automatisch via HTTPS bereikbaar zijn. Ook hierop moet je een SSL certificaat eerst via bovenstaand stappenplan activeren.

F
Fokke is the author of this solution article.