Installatie en support Microsoft bij Yourhosting

Installatie en support Microsoft 365 via Yourhosting. Uitleg over de basisinstallatie en hoe je aan de slag gaat met de belangrijkste onderdelen van Office.

Inhoudsopgave

Welke support kan ik van Yourhosting verwachten?

Wij helpen je graag met de basisinstallatie van je Microsoft-licentie, zodat jij direct aan de slag kunt. Daarnaast geven we support op administratieve zaken zoals bestellen, verlengen en verhuizen. Voor inhoudelijke support verwijzen we je naar de uitgebreide support van Microsoft.

Kunnen jullie de installatie voor mij verzorgen?

Wij helpen je graag met de basisinstallatie van je product zodat jij direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij je computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Microsoft 365 voor je uit.

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, verzorgen we het koppelen van een gebruiker aan een licentie, het downloaden en installeren van het programma, het koppelen van je domeinnaam (DNS instellen) aan de beheeromgeving, het instellen van je e-mail en installeren we de Office-programma’s op een apparaat naar keuze. Deze basisinstallatie is helemaal gratis.

Installeer TeamViewer alvast op je pc. Neem contact op met onze klantenservice en geef aan dat je hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken vervolgens een afspraak met je om Microsoft 365 te installeren wanneer het jou past.

Hoe ga ik aan de slag met Microsoft 365?

Wij installeren Microsoft 365 gratis voor je. Wil je het liever zelf installeren? Dan raden we je aan om onze Quick Start Guide te gebruiken. Vervolgens kun je aan de slag met je product. Bekijk ook eens het trainingscentrum voor Microsoft 365 van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met Exchange Online?

Wij installeren Exchange Online gratis voor je. Vervolgens kun je zelf aan de slag met je product. Wil je het liever zelf installeren? Dan raden we je aan om onze startersgids te gebruiken. Vervolgens kun je aan de slag met je product. Bekijk ook eens de training voor Outlook van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met OneDrive voor Bedrijven?

Wij installeren OneDrive voor Bedrijven gratis voor je. Vervolgens kun je zelf aan de slag met je product. Wil je het liever zelf installeren? Dan raden we je aan om onze startersgids te gebruiken. Vervolgens kun je aan de slag met je product. Bekijk ook eens de training voor OneDrive van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met Yammer Enterprise?

Wij installeren Yammer Enterprise gratis voor je. Vervolgens kun je zelf aan de slag met je product. Lees hiervoor bijvoorbeeld de activeringshandleiding van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met Skype voor Bedrijven?

Wij installeren Project gratis voor je. Vervolgens kun je het product zelf ontdekken. Kijk voor ondersteuning eens op de website van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met Project?

Wij installeren Project gratis voor je. Vervolgens kun je het product zelf ontdekken. Kijk voor ondersteuning eens op de website van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met SharePoint Online?

Wij installeren SharePoint Online gratis voor je. Jij kunt vervolgens zelf aan de slag met je product. Bekijk hiervoor eens dit artikel van Microsoft.

Hoe ga ik aan de slag met Visio Pro?

Wij installeren Visio Pro gratis voor je. Jij kunt vervolgens zelf aan de slag met Visio Pro. Bekijk hiervoor eens deze beginnershandleiding en dit artikel van Microsoft.

Kan ik een Microsoft-product eerst uitproberen voordat ik het aanschaf?

Ja, de meeste abonnementen van Microsoft 365, OneDrive voor Bedrijven en Exchange online kun je eerst een maand lang gratis uitproberen. Na één maand worden de licenties automatisch omgezet in een betaalde dienst, tenzij je voor het eind van de maand opzegt.


Ook handig:

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.