Een pakket bij SoHosted downgraden of opzeggen

Als je een hostingpakket hebt bij ons kun je die downgraden. Neem daarvoor contact met ons op. Je kunt ook het pakket opzeggen en de domeinnaam behouden. In dit stappenplan leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

1. Ga naar de website;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Yourhosting;
  3. Vul je mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen;
  4. Ga naar Mijn diensten;
  5. Klik op de domeinnaam waarvan je het pakket wil opzeggen;
  6. Klik op Opzeggen;
  7. Verwijder het vinkje bij de domeinnaam. (zie afbeelding);
  8. Klik op Ga verder en rond de opzegging af.

neJZbaMQzoqQyh2tKAvwyD3hc77a9ncCsA

F
Fokke is the author of this solution article.