Wachtwoord wijzigen Mijn Alphamega

Het wachtwoord van je dashboard (Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega)) kan je in het dashboard wijzigen.

1. Ga naar Mijn Yourhosting en log in met je e-mailadres en wachtwoord;
  2. Klik aan de linkerzijde in het menu op Account en vervolgens op Pas je wachtwoord aan.

Je moet dan nog even het oude wachtwoord ingeven en daaronder het nieuwe wachtwoord (en nog 1 x ter bevestiging).

Nog even op Wijzigingen opslaan klikken en klaar.