Ik wil/ga zelf een website maken, welk pakket kan ik dan het beste nemen bij Alphamega

Dan adviseren we je het Succes Hosting-pakket. Hiermee kun je zelf je eigen website bouwen met een ruim pakket.

Inhoudsopgave

Succes Hosting-pakket.

Hiermee kun je zelf je eigen website bouwen met een ruim pakket.

We hanteren hier geen vaste limieten meer voor ruimte en traffic (dataverkeer),  maar een fair use policy. Wat inhoudt dat je in principe zoveel ruimte kunt gebruiken voor je website als nodig, zolang dit niet voor overlast zorgt op de server en dus voor andere klanten die ook op die server staan.

De volgende dingen zitten onder andere bij het Succes Hosting-pakket inbegrepen:

• Onbeperkte ruimte (fair use policy)
  • Onbeperkte traffic (fair use policy)
  • Onbeperkt aantal mailboxen ( max. 6 GB ruimte voor een mailbox. Totale ruimte voor mail is max. 15GB )
  • MySQL-databases (zo houd je de verschillende afdelingen en functionaliteiten mooi gescheiden en overzichtelijk i.p.v. alles in één database)
  • Website Apps (collectie van ruim 250 gratis software-pakketten)

Voor een volledig overzicht van dit pakket kun je hier kijken.

WordPress

We hebben daarnaast een pakket specifiek voor WordPress, het WordPress Hosting-pakket. Hiervoor is een aparte server opgezet die helemaal is geoptimaliseerd voor WordPress.

De laatste versie van WordPress wordt hierop al voor-geïnstalleerd, zodat je dit al niet meer hoeft te regelen. Hierbij worden ook een paar belangrijke plugins meegenomen zoals Yoast voor de SEO en Updraft plus voor de backups. Voor een overzicht van dit pakket kun je hier kijken.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra tool erbij te nemen, de Auto Update tool. Deze neemt het updaten van de website voor het grootste deel uit handen.

Als je toch meer hulp nodig hebt met het onderhoud van je website, dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een onderhoudspakket speciaal voor WordPress websites. Zaken als het maken van back-ups, of het handmatig uitvoeren van updates wanneer Auto-Update iets niet kan updaten worden uit handen genomen.

Bovendien krijg je een aantal uren extra hulp bij het onderhoudspakket. Deze tijd kun je inzetten als je ergens tegenaan loopt in je website dat je zelf niet opgelost krijgt, of er gewoon even geen zin/tijd voor hebt om te zelf regelen ;-)