Microsoft 365 account van VIP toevoegen aan de Outlook (Mac)

Heb je Microsoft 365 van VIP dan kun je jouw mailaccount toevoegen aan Outlook op de Mac. In deze handleiding laten we zien hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Voorkeuren

• Open Outlook op je Mac;
  • Klik bovenin op Mail;
  • Kies vervolgens voor Voorkeuren en dan Accounts.

h8OHFVpRp-xCLhMhTtUPNkTVJwXUzjgv9g

Stap 2: Nieuwe account

• Klik op het plus symbool (+) om een nieuw account toe te voegen;
  • Kies voor Exchange

m0PddtPVl6qiXLd3XesAGfSpWXWl4jAFCg

Stap 3: Gegevens

• Vul je naam en mailadres in;
  • Voer het wachtwoord in.

(NB: Je naam is wat ontvangers van jouw mail krijgen te zien als afzender)

7INy3mqAtqYTdllst1z_gP0XgL8nrTqG-w

Stap 4: Synchronisatie

• Kies voor welke diensten je de Exchange account wilt activeren;
  • Klik op Gereed.

p4PZSykYuS4BS1m3IQX9-drgAW0uXIZyYg

Stap 5: Afronden

• Je account is nu succesvol toegevoegd aan Outlook voor Mac.
R
Ricardo is the author of this solution article.