Levert Alphamega support op Website Apps?

Hier leggen we je uit waarvoor je hulp kunt krijgen bij het gebruik van Website Apps.

Support op Website Apps?

Op de vraag of we support leveren op Website Apps kunnen we antwoorden: Ja en Nee.

De installatie van Website Apps op je hostingaccount gaat best wel makkelijk. Daar willen we je uiteraard bij helpen. Maar daarna begint het spel pas echt, want je moet dan met zo'n app iets gaan doen.

Het kan zijn dat je een aantal instellingen moet doen, of dingen configureren, of een ontwerp maken in zo'n app (Joomla bijvoorbeeld). Kies je een webwinkelprogramma, dan komt er nog veel meer bij kijken.

Dus wij leveren wel support op de installatie van Website Apps via ons systeem. Maar omdat het om ruim 250 software apps gaat, kunnen we geen support geven op wat er daarna met zo'n app moet gebeuren. Voor de meeste van de 250 apps is er op Google heel veel informatie te vinden. Ook zijn er communities (forums) waar je met je vragen terecht kunt.

Tip

Heb je hulp nodig met je website? Onze kundige webmasters helpen je graag! Neem hier een kijkje naar onze Webmasterservice.