Argeweb - Backup Consolidation inschakelen voor Online Back-up

In dit artikel kunt u lezen hoe onder een back-up taak de optie Backup Consolidation in kunt schakelen. Deze zorgt ervoor dat verwijderde herstelpunten na de eerstvolgende automatische back-up opgeschoond worden.

  1. Om te beginnen logt u met uw Online Back-up account in op deze website. 
  2. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op DOORGAAN.
  3. Gebruik hiervoor uw Online Back-up gebruikersnaam
  4. Vul uw wachtwoord in en klik op AANMELDEN.
  5. Kies aan de linkerkant All devices of Alle apparaten.
  6. Selecteer de machine waarvan de back-up taak aangepast moet worden.
  7. Klik aan de rechterkant in het menu op Backup.
  8. Er komt nu een submenu naar voren, klik hieronder op het tandwiel van de taak die u wilt aanpassen.
  9. Kies Backup options of Back-up opties.
  10. Kies aan de linkerkant van het nieuwe menu welke nu naar voren komt voor Backup consolidation of Back-up consolideren.
  11. Klik op de nieuwe pagina op de knop Yes.
  12. Hierna verdwijnt het grijze vlak bij No en wordt Yes groen gemarkeerd.
  13. Klik rechtsonder op DONE.
  14. Klik op SAVE CHANGES.
  15. U heeft nu succesvol de Backup Consolidation optie ingeschakeld.
J
Jeffrey is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.