Argeweb - Een Online Back-up herstelpunt verwijderen

In dit artikel kunt u lezen hoe een back-up/herstelpunt met Online Back-up kunt verwijderen. 

  1. Om te beginnen logt u met uw Online Back-up account in op deze website. 
  2. Vul uw gebruikersnaam in en klik op DOORGAAN. Gebruik hiervoor uw Online Back-up gebruikersnaam 
  3. Vul uw wachtwoord in en klik op AANMELDEN. 
  4. Selecteer vervolgens het apparaat en klik hierna aan de rechterkant op Recovery.  
  5. Zoek in het scherm dat u nu te zien krijgt de back-up op welke u wilt verwijderen. 
  6. Klik vervolgens op het rondje met het kruis.  
  7. Klik bij de melding die u nu te zien krijgt op de knop DELETE.  Het scherm laat nu zien dat deze bezig is, wacht dit af. Wanneer de verwijder actie afgerond is, dan ziet u de back-up niet meer tussen de herstel punten staan en is deze succesvol verwijderd.

Let op: Het verbruik van uw account wordt niet direct herberekend. Dit is afhankelijk van de instellingen van uw back-up taak. Verder dient u rekening te houden met de volgende punten:

  • Indien Back-ups Consolideren aan staat, wordt de ruimte na de eerstvolgende back-up vrijgegeven.
  • Staat Back-ups Consolideren niet aan? Dan wordt de data pas opgeschoond wanneer de einddatum van de back-up taak bereikt is. Mocht u back-ups bijvoorbeeld 30 dagen bewaren, dan wordt de data dus pas verwijderd zodra deze 30 dagen oud is.
J
Jeffrey is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.