Een Online Back-up herstelpunt verwijderen bij Argeweb

In Online Back-up kun je herstelpunten handmatig verwijderen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Stap 2: Selecteer apparaat

• Selecteer het apparaat en klik op Recovery;
  • Zoek in het nieuwe scherm naar de back-up die je wilt verwijderen;

Stap 3: Verwijderen

• Klik op het rondje met het kruis.
  • Klik op de knop Delete;.
  • Let op: Het verbruik van je account wordt niet direct opnieuw berekend. Dit kan 24 uur duren.

Belangrijk

• Als Back-ups Consolideren aan staat wordt de ruimte na de eerstvolgende back-up vrijgegeven.
  • Staat Back-ups Consolideren niet aan? Dan wordt de data opgeschoond als de einddatum van de taak bereikt is.
  • Wil back-ups bijvoorbeeld 30 dagen bewaren dan wordt de data pas verwijderd zodra deze 30 dagen oud is.