Een backup herstellen met Online Backup bij Argeweb

Met Online Backup kun je veiliggestelde bestanden terug zetten. In deze handleiding leggen we uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

Log in op Online Backup;

Stap 2: Herstellen

• Selecteer de machine en klik rechts op Herstel;
  • Klik de datum aan van de back-up die je terug wilt zetten;
  • Kies voor Bestand/Mappen Herstellen;
  • Navigeer naar de bestanden en vink deze aan.

Stap 3: Type herstel

Klik aan de rechterkant het type herstel actie;

• Herstellen: Hiermee zet je de bestanden direct terug naar de machine waar de software op geïnstalleerd is
  • Downloaden: Hiermee wordt een zip bestand van de geselecteerde bestanden gedownload

In dit geval kiezen wij voor Herstellen. Kies de gewenste optie:

• Oorspronkelijke locatie: Herstel de bestanden en mappen en overschrijft de bestaande bestanden en mappen.

• Aangepaste locatie: Herstel de bestanden naar een andere locatie.

1. Wij kiezen in dit geval Aangepaste locatie.
  2. Kies de locatie en klik op Gereed;
  3. Klik op Herstel starten;
  4. Klik op Doorgaan.