MFA activeren bij Argeweb met een QR code

Je kunt je wachtwoord bij Argeweb beveiligen met meervoudige verificatie (Multiple Factor Authentication, MFA). Je hebt hiervoor een app nodig op je telefoon. In dit artikel vertellen we je hoe dit werkt.

Stappenplan

1. Download de applicatie op je telefoon. Je kunt deze vinden in de appwinkels van Android en iPhone.
  2. Start de app en klik op het plus icoontje;
  3. Kies voor het scannen van een barcode;
  4. Scan de QR code in Mijn Argeweb;
  5. Er is nu een code aan de app toegevoegd met de naam Argeweb BV en je klantnummer;
  6. Je kunt deze code invoeren in het inlogscherm van Mijn Argeweb.

NB: De code veranderd elke minuut