Re-issue aanvragen van een SSL certificaat bij Argeweb

Als je klant bent bij Argeweb en SSL afneemt dan kun je een re-issue aanvragen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

SSL certificaten worden door specifieke certificaat uitgevers uitgegeven. Denk bijvoorbeeld aan Comodo of Geotrust.

Als je een certificaat op een andere locatie wilt installeren dan kun je bij de uitgever een re-issue indienen. voor een re-issue moet je op je server een nieuwe private key en CSR genereren.

Stappenplan

Als je een re-issue wilt aanvragen dan kun je de volgende stappen volgen. Weet je niet hoe je een private key en CSR moet genereren? Neem dan gerust even contact op.

1. Log in op Mijn Argeweb;
  2. Ga naar Beheren en dan SSL certificaten;
  3. Klik op het gewenste certificaat;
  4. Klik op Reissue;
  5. Plaats de nieuwe CSR in de tool en klik op Opslaan.