Opzeggen diensten bij Argeweb

Hoe kan ik mijn diensten opzeggen bij Argeweb? Als je bij ons producten afneemt dan heb je uiteraard de mogelijkheid om deze op te zeggen. Je kunt dit alleen zelf doen. Zo voorkomen we dat een onbevoegd persoon dit voor jou doet.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

Om op te zeggen volg je eenvoudig deze stappen. Als je hebt opgezegd krijg je altijd een bevestiging van ons.

1. Log in op Mijn Argeweb
  2. Klik in de menubalk op Administratief en dan Opzegging;
  3. Kies nu voor Opzegging aanvragen.

Hoe zeg ik op?

Als je eenmaal in het scherm Opzegging aanvragen zit, krijg je de mogelijkheid om de diensten te selecteren die je wilt opzeggen.

1. Selecteer de producten en diensten die opgezegd mogen worden;
  2. Klik op Opzegging samenstellen;
  3. Je krijgt nu een overzicht te zien van wat er wordt opgezegd;
  4. Akkoord? Kies voor Opzegging aanmaken;
  5. Kies de reden van opzeggen en klik op Opzegging versturen.

Waar moet ik op letten?

Als je bij stap 3 bent kun je controleren wat er wordt opgezegd en dit nog eventueel aanpassen voordat je verder gaat. Kijk goed welke producten je opzegt en wat de opzegdatum is. Je producten komen op deze datum te vervallen. Voor meer informatie kun je dit artikel er even bij pakken: Praktische informatie over opzeggen.

Let ook op het volgende:

• Domeinnaam opzeggen? Vergeet niet om dan ook SSL stop te zetten.
  • Geen hostingpakket meer nodig? De mail vervalt dan ook; downgrade zo nodig naar een mailpakket.
  • Opzegdatum van de domeinnaam eerder dan het hostingpakket? Je website is dan na opzegging van je domeinnaam niet meer bereikbaar.

Bevestiging

Je ontvangt altijd een e-mail van ons met een bevestiging dat je hebt opgezegd. Als je deze mail niet hebt ontvangen is de opzegging waarschijnlijk niet gelukt. Kijk dit na of neem zo nodig contact op.