Inloggen op Mijn Argeweb

Als je klant bent van Argeweb kun je inloggen op je persoonlijke klantomgeving. Dit heet Mijn Argeweb en hier kun je zaken regelen zoals je producten, financiën en persoonlijke gegevens. In dit artikel leggen we uit hoe je hier op inlogt.

Inhoudsopgave

Inloggen

Je logt in op Mijn Argeweb via http://mijnargeweb.nl. Je vult hier je klantnummer en wachtwoord in. Je klantnummer krijg je toegestuurd na de eerste bestelling. Dit is hetzelfde als het debiteurennummer die je op je afschriften ziet staan.

Wachtwoord

Het wachtwoord van Mijn Argeweb krijg je ook bij eerste bestelling per mail opgestuurd.

NB: dit is niet hetzelfde wachtwoord als voor je webhosting pakket (FTP). Als je het wachtwoord niet meer weet klik je op Wachtwoord vergeten? Je kunt dan je klantnummer invullen en we sturen je een reset.

Wachtwoord wijzigen

Je kunt het wachtwoord wijzigen.

1. Log in op Mijn Argeweb;
  2. Ga in het menu naar Administratief en dan Klantgegevens;
  3. Klik op Wachtwoord;
  4. Pas het wachtwoord naar wens aan.

Geen mail

Ontvang je geen mail met een nieuw wachtwoord? Of is je mailadres niet meer bereikbaar? Dan neem je contact met ons op.