Abonnement opzeggen bij RealHosting

Als je een abonnement wilt opzeggen kan dat in je online klantomgeving. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

1. Log in op je klantomgeving;
  2. Klik in het menu links op Beheren;
  3. Ga naar Beheer achter de regel van de gewenste domeinnaam;
  4. Klik op het tabblad Domeinnaam;
  5. Kies voor Domein opzeggen.

Let op: Je hebt per dienst nog verschillende opties zoals Stoppen per direct (webhosting). Als je deze optie ook aanvinkt wordt alles (website en mail) per direct van onze server verwijderd.

Dienst opzeggen

L
Lucie is the author of this solution article.