Automatisch updaten via de WordPress Toolkit bij De Heeg

Als je een WordPress website hebt kun je gebruik maken van de Toolkit. Hiermee kun je ook instellen dat updates voor thema's en plugins automatisch uitgevoerd worden. In de handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Plesk

1. Log in op je klantomgeving;

2. Ga naar Plesk.

NB: Je leest daar meer over op Inloggen op Plesk.

3. Klik links op WordPress;

WordPress Toolkit

In het venster zie je een overzicht van je WordPress websites.

4. Selecteer de gewenste website;

5. Onder Algemene Instellingen zie je Autoupdate-instellingen. Klik hier op.

Link autoupdate instellingen

Toolkit

Nu zie je een nieuw scherm. Hier geef je aan welke elementen automatisch bijgewerkt mogen worden. Selecteer de juiste instellingen en klik op OK.

Backup

Bij elke update kan er iets mis gaan. Zorg dat je periodiek een back-up van je website laat maken. Hierdoor is het altijd mogelijk om je site te herstellen na een fout die is ontstaan na een update.