Verhuiscode opvragen bij VIP internet

Als je een domeinnaam hebt bij ons kun je deze verhuizen naar een andere aanbieder. Hiervoor heb je een verhuiscode nodig. In deze handleiding leggen we uit hoe je dit doet.

Inhoudsopgave

Inleiding

Een verhuiscode vraag je op in je klantomgeving. Hiervoor ga je naar de website.

1. Klik rechts bovenin op Inloggen;
  2. Kies voor Mijn Yourhosting;
  3. Log in met je mailadres en wachtwoord.

Verhuiscode opvragen

1. In je klantomgeving ga je naar Domeinnamen;

xJAYb5Rl-Kk0qmRaBB42I8V85a_AkeFqlw

2. Klik op de gewenste domeinnaam en kies voor Autorisatiecode opvragen;

Ce2moXr70cUPbTUjYerPrwag1U6qfP8MlQ

3. Er wordt nu een autorisatiecode aangemaakt. Je ziet deze in het groene kader.

Opzeggen

Het aanvragen van een verhuiscode is niet hetzelfde als het opzeggen van je domeinnaam. Je doet dit als een losse actie. Klik hiervoor bij de domeinnaam op Dienst opzeggen. NB: Doe dit pas nadat je bevestiging hebt dat de domeinnaam succesvol verhuisd is naar de nieuwe partij.

3kA_XTlVr7PjReaOOHvK9j8_PawsRd889Q