Downgraden rankingCoach

In dit artikel wordt beschreven hoe u de rankingCoach kan downgraden.

Bij ons is het mogelijk om uw rankingcoach te downgraden naar een lager pakket. Het downgraden kunt u gemakkelijk zelf doen, en gaat alleen via uw persoonlijke Mijn Argeweb. Wij laten u via dit artikel graag de procedure zien.

• Via www.mijnargeweb.nl dient u als eerste in te loggen met uw inloggegevens. Eenmaal ingelogd gaat u naar beheren en kiest u voor rankingcoach.
  • Via deze stappen komt u op de beheer pagina terecht van uw rankingcoach abonnement. Door op de knop pakket wijzigen te klikken, komt u uit op de pagina waar u de downgrade kunt indienen. Op deze pagina kiest u voor het gewenste pakket, en klikt u op doorvoeren.
  • Wij raden u altijd aan om pas te downgraden aan het einde van uw afgesloten termijn. Dit omdat u anders dubbel betaald voor een pakket.