CMS pakketten bij Argeweb

Je kunt een website maken met een Content Management Systeem (CMS). In dit artikel leggen we uit wat dit is en hoe je hiermee een website kunt maken.

Inhoudsopgave

Inleiding

Er zijn verschillende CMS systemen beschikbaar. Van de meeste heb je waarschijnlijk als een gehoord:

• Joomla
  • Wordpress
  • Magento
  • Drupal

Je kunt een CMS gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwssite, blog of webshop. Je kunt er snel een aanpassing mee doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Je hebt hier geen PHP of HTML kennis voor nodig. \

Keuze

De beste keuze is voor iedereen uiteraard weer anders. WordPress is geschikt voor het maken van een blog en is erg populair. Hierdoor zijn er ook veel plugins en andere aanvullingen beschikbaar gemaakt door andere gebruikers. Voor een webshop is bijvoorbeeld Magento beter geschikt. Deze neemt echter wel veel ruimte in beslag. Als je hulp nodig hebt bij het maken van je keuze, neem dan gerust even contact op met ons. We denken graag met je mee.