CentOS bij Argeweb updaten

Wanneer u een VPS afneemt is het van belang dat deze steeds goed geüpdatet wordt. In dit artikel wordt beschreven hoe u uw CentOS VPS kunt updaten. Korte omschrijving van de pagina.

• Voor het installeren van deze updates dient u in te loggen op uw VPS. Vervolgens typt u het volgende commando in:
  • Vervolgens worden alle updates opgehaald welke u kunt installeren. U kunt de installatie bevestigen door ‘y’ in te toetsen
  • Vervolgens worden de updates automatisch voor u geïnstalleerd.
  • Indien u automatisch alle beschikbare updates wenst te installeren zonder eerst nog goedkeuring te geven, dan kunt u gebruik maken van het volgende commando: yum update -y