Mijn website werkt niet, wat is er aan de hand? - Vevida

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je website niet werkt.

Als bijvoorbeeld je site is gehackt dan kan het zijn dat wij je website stop hebben gezet om verdere overlast te voorkomen. In dat geval heb je een e-mail van ons ontvangen met meer informatie.

Het kan ook zijn dat je een openstaande factuur hebt en je niet gereageerd hebt op onze verschillende pogingen om je te bereiken (mails, maningen per post, telefonisch). Het is dan zaak om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen en te betalen om te voorkomen dat je factuur wordt overgedragen aan het incassobureau Intrum. Om je website weer zo snel mogelijk online te krijgen ontvangen we graag een betaalbewijs per e-mail (administratie@yourhosting.nl).

Neem in ieder geval altijd contact op met onze klantenservice, zij kunnen je vertellen wat er met je website aan de hand is en kunnen je eventueel verder helpen.

Vergeet je niet om vanaf het telefoonnummer te bellen die je aan ons hebt doorgegeven? Als je vanaf een ander telefoonnummer belt, dan mogen we geen informatie verstrekken en geen wijzigingen doorvoeren.


R
Robert is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.