Verhuiscode opvragen bij RealHosting

Als je een domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider dan doe je dit met een verhuiscode. Deze code kan je opvragen bij ons. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Inleiding

Een verhuiscode wordt ook wel verhuistoken, autorisatiecode of EPP code genoemd. Hiermee kun je altijd je domeinnaam ergens anders registreren. Een aanbieder is verplicht deze te verstrekken. Ga zorgvuldig met de code om; hiermee kan iedereen de domeinnaam op hun naam zetten.

Inloggen

Zorg dat je bent ingelogd op het controle paneel.

Domeinnaam beheren

Klik in het menu op Beheren. Vervolgens kom je in het overzicht met al jouw diensten. Klik op de domeinnaam waarvan je de code wilt opvragen.

Beheren

Opzeggen

Klik op het tabblad Domeinnaam en daarna op Domein opzeggen.

Domein opzeggen in controle paneel

Autorisatiecode aanvragen

Klik op Wegverhuizen en dan op op Opzeggen. De autorisatiecode wordt per mail verzonden.

Wegverhuizen domeinnaam

Geen verhuiscode ontvangen

Heb je geen code ontvangen? Soms zijn er aparte voorwaarden of procedures. Kijk in het overzicht van hulpartikelen over domeinnamen voor meer informatie.