Opzeggen bij Alphamega

Als je producten hebt bij Alphamega kun je die opzeggen. Dat kan via je online klantomgeving op de website. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inloggen

Log in op je klantomgeving;

1. Ga naar de website en klik je rechts bovenin op Inloggen;
  2. Kies voor Mijn Yourhosting;
  3. Log in met je mailadres en wachtwoord.

Vul in het nieuwe scherm je e-mailadres en je wachtwoord in.

Opzeggen

• Klik rechts van de productnaam op het tandwiel icoontje;
  • Kies voor de optie Opzeggen om alles op te zeggen;
  • Kies voor Beheer diensten om per onderdeel te kiezen.

Bevestiging

Als je opzegt wordt het product beëindigt per de einddatum. Je ziet in het overzicht welke datum dit is. Bovendien ontvang je een bevestiging van ons per mail. Je kunt het product tot die tijd nog gebruiken en over die periode betaal je ook de kosten. Na de einddatum wordt het product verwijderd en kun je er geen gebruik meer van maken. Je krijgt dan ook geen facturen meer hiervoor.

Vragen

Heb je geen bevestiging ontvangen, heb je een vraag over de einddatum of wat er met je pakket gaat gebeuren? Neem gerust even contact op.