Een MySQL database maken in Direct Admin

In dit artikel kunt u lezen hoe u een MYSQL database kunt aanmaken in Direct Admin.

Zodra u bent ingelogd kunt u onder 'Your Account' op 'MySQL Management' klikken.

U kunt op 'Create new Database' klikken om een nieuwe database aan te maken. U kunt een database naam, database gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Zodra u de database heeft aangemaakt, kunt u op 'Create' klikken.

Rechten toekennen aan gebruikers

U kunt achter de gebruiker op 'modify privileges' klikken.

U kunt op deze pagina specifieke rechten toekennen aan gebruikers. Na het aanpassen van de rechten kunt u op 'Save' klikken om de wijzigingen op te slaan.