Plesk back-up manager

Middels het Plesk panel kunt u back-ups aanmaken van de configuratie van de Plesk server. Deze back-ups kunnen op een later moment weer terug geplaatst worden.

Inhoudsopgave

Backup maken

Door de volgende stappen te volgen, kunt u back-ups aanmaken.

Let hierbij wel op dat de back-up ruimte van uw server in beslag zal nemen.

1. U logt in op uw Plesk panel ( https:// IP-adres :8443)

8VAt2XkpCa5nOyBSSKUTzRowFv2rJiWDsg

2. U gaat naar Server

bYWvAH53isiR6t5j0uLaeYzY9tnY3i38Ug

3. U gaat naar Backup Manager

cR6p1AFozPG1ZThcszCHgF0qsamzCeDsww

4. U klikt op het Back Up icoon

KgK1KYFa24wQDLxjxFJw9NB_I30IRwG8Mg

5. U geeft aan hoe u de back up wilt aanmaken. Hier kan ook gekozen worden om alleen een back-up van de server configuratie te maken of inclusief content

Q8LamahQN7vwKZemr2GqNy63USPPnG4ppg

6. De back-up wordt vervolgens beschikbaar gesteld onder het tabblad Server Repository

nalmKtmgorwbXdNXFmEXwdP_6mrKqId6Pg

Backup terugzetten

Indien u de back-up later wilt terug plaatsen, dan kunt u de hieronder aangegeven stappen verder volgen.

1. U kunt op de back-up naam klikken. Hier krijgt u de ‘restore optie’ te zien, hier klikt u op.

hJF30gApElS4Ox81pl_IMGJX94ujG7gRSg

2. Het kan voorkomen dat er bestanden of configuraties al bestaan, u zult een dergelijke melding te zien krijgen. U kunt hier kiezen om door te gaan, u klikt hierbij op ‘Next >>’

Mf6jzwFX14MYZQcA21AtItvcA4OBqOcHMA

3. Als laatst kunt u aan geven op welke manier de back-up terug geplaatst moet worden

9sEVxSrb-GsVvAPT5o29YJN4dFzXxZpiog