Domeinnamen bij VIP Internet

Je kunt bij ons domeinnamen registeren. Een domeinnaam is gekoppeld aan het IP adres van een server. Zo kun je jouw domeinnaam gebruiken om websites te publiceren of te mailen. In dit artikel vertellen we er meer over.

Inhoudsopgave

Extensies

Een domeinextensie is het gedeelte dat achter de punt staat. Je kunt kiezen uit meer dan 500 domeinextensies. Welke extensie je wilt vastleggen voor je domeinnaam bepaal je zelf. Wil je meerdere domeinextensies vastleggen voor je domeinnaam? Dat kan ook. Dit kun je eenvoudig aangeven in het besteltraject.

Koppelen

Als je domeinnaam nog vrij is kun je deze direct bestellen. Tijdens het bestelproces kun je ook een hostingpakket of extra dienst aan je domeinnaam koppelen.