Diensten bekijken en opzeggen bij VIP internet

Als je diensten afneemt bij VIP kun je deze inzien in je klantportaal. Je kunt hier ook producten naar wens opzeggen. In dit artikel vertellen we hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: Inloggen

• Ga naar het login portaal;
  • Vul je mailadres en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Stap 2: Overzicht bekijken

• Om een overzicht van je diensten te bekijken klik je in het portaal in de menubalk op Diensten;

Q1MHwj8bK5WcObGoUF8w9goujkYvBsd_lg

• Selecteer de optie Diensten overzicht.

5bQhsjeX4wiOi4zM5EBQGlMlv0BTclSSeg

Stap 3: Selecteren

• Klik op de domeinnaam;
  • Kies de naam van de dienst om te bewerken.

JsIhrvUg2Yr0oiwTQEI_Zm3KFf-_wM4Vtg

Optie 1: Opzeggen

• Om een dienst op te zeggen klik je op Dienst opzeggen;

gKRbz9LFXWsSRRSxACodRnxTgpFBwz24fg

• Er verschijnt een bevestigingsvenster. Vul hier de reden van opzegging en het wachtwoord van het account in;
  • Klik op Opzeggen.

nesGN4tXxNmCTM-MxwHnLY2hnULhe3R7hA

• Je ziet de melding: De opzegging voor deze dienst is in behandeling;

nLDn96k0Jt3q3jXeH3tABmx836ptxSPMlw

• Opzeggingen worden automatisch door ons goedgekeurd;
  • Nadat de opzegging is goedgekeurd ontvang je een bevestiging per mail;
  • In het klantenportaal zie je het volgende:

YmwT-LBIlZ0-qcZ-UgHNy3g5qxHEqHtxog

Optie 2: Opzegging annuleren

• Als je diensten zijn opgezegd komen ze op de einddatum automatisch te vervallen. Wil je dit annuleren? Neem dan voor de einddatum contact op.