Persoonlijke gegevens wijzigen in klanten.vip.nl - VIP internet

In het klanten.vip.nl portaal kun je eenvoudig jouw persoonlijke gegevens wijzigen. Er is namelijk niets vervelender dan een onjuiste tenaamstelling op een factuur of een onjuist e-mailadres waardoor de wachtwoord vergeten functie niet meer werkt.

Inhoudsopgave

Stap 1: Log in op het klanten.vip.nl portaal

• Navigeer naar je online klantomgeving
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen

bgHK1WpL-jKYMV2v2UtK3a8E1e64kUkaAA

Stap 2: Bekijk je persoonlijke gegevens

• Klink in de rechter onderhoek van het klanten.vip.nl portaal onder het kopje ‘Mijn gegevens’ op ‘Wijzig uw gegevens’.

R5bCG5CgIs7bMS5Q7Rj8IHMuaSvku24pQw

Stap 3: Wijzig de gewenste persoonlijke gegevens

Op deze pagina kun je een keuze maken welke persoonlijke gegevens je precies wenst te wijzigen. Dit kan gaan om: algemene gegevens, facturatiegegevens, betaalgegevens of het wachtwoord

Nadat de gewenste wijziging is doorgevoerd klik dan op ‘Bewaar gegevens’.

SBJGRBYWLaXpOsa5tdiQ-LLKOGuluVs9Sw