Automatische incasso activeren bij VIP internet

In je klantportaal kun je eenvoudig een automatische incasso activeren. Hiermee voorkom je dat iedere factuur handmatig betaald moet worden.

Inhoudsopgave

Stap 1: Log in op het klantenportaal

• Ga naar de website;
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en vervolgens Mijn Yourhosting;
  • Log in. met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Navigeer naar Betaalgegevens

• Klik in de menubalk op “Mijn account”.

Screenshot uit de klantomgeving van VIP. Een pijl wijst aan hoe je bij Mijn Account komt.

• Klik in het linker menu op: “Betaalgegevens”.

Een screenshot van een uitgeklapt menu. De pijl wijst naar de optie Betaalgegevens.

Stap 3: Activeer de automatische incasso

• Vul de bankgegevens in: rekeningnummer (IBAN), naam van de bank, rekeninghouder en de BIC code.
  • Vink vervolgens het vakje “Ik wil betalen via automatische incasso” aan en klik op: “Bewaar gegevens” om de automatische incasso op te slaan.

Screenshot van een overzicht van betaalgegevens. Een pijl laat zien hoe je automatisch incasso kunt aanvinken.