Een extra IP-adres toekennen aan een DirectAdmin VPS bij Argeweb

Een extra IP-adres toevoegen aan DirectAdmin is heel eenvoudig. Lees in dit artikel hoe u dit kunt regelen in DirectAdmin.

Wanneer u een extra IP-adres voor uw VPS heeft aangeschaft, dient u het IP-adres nog aan de VPS toe te kennen. Dit kunt u doen door het volgen van onderstaande stappen.

• U logt in in DirectAdmin en klikt bovenaan op "IP management":
  • Op deze pagina kunt u een nieuw IP-adres toevoegen door het invullen van het IP-adres en te klikken op "add IP":
  • Het nieuw verkregen IP-adres is nu aan uw VPS toegevoegd.