Google Analytics instellen in WordPress bij Argeweb

In dit artikel kunt u lezen hoe u Google Analytics kunt instellen.

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de eigenaar van de website een duidelijk beeld/overzicht te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

• U kunt aan de slag met Google Analytics door in het linkermenu te klikken op 'Instellingen' en vervolgens op 'Google Analytics'.

• U ziet op deze pagina dat u een Google Analytics Tracking code dient in te vullen. Deze kunt u opvragen via uw Google Account.

• Zodra u de code heeft ingevuld kunt u op ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.
  • U kunt nu alle statistieken van uw website via uw Google account.