FTP-wachtwoord bij Argeweb opvragen

Om gebruik te maken van FTP heb je een account nodig. Dit account heeft een wachtwoord om een beveiligde verbinding te maken. Ben je dit wachtwoord kwijt dan kan dit opnieuw kan worden verstuurd. In dit artikel leggen we je uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Ga naar Mijn Argeweb en log in;
  2. Klik in het menu Beheren op Webhosting;

Screenshot uit Mijn Argeweb. De muis wijst naar de optie Webhosting.

Wachtwoord versturen

1. Klik op de domeinnaam van het pakket waarvan je het FTP wachtwoord kwijt bent;
  2. In het nieuwe scherm klik je in het menu op Geavanceerd en vervolgens op Wachtwoord;
  3. Kies voor FTP Wachtwoord opvragen;
  4. Klik op de button Mail wachtwoord.

Screenshot uit Mijn Argeweb. In het menu van een hostingpakket zien we de optie Geavanceerd. De muis wijst naar Wachtwoord.