Een "Nog niet actief URL" inschakelen bij Argeweb

Als je een website verhuist naar Argeweb kun je gebruik maken van een Nog niet actief URL. Hiermee wordt tijdens de verhuizing de website zichtbaar op een tijdelijke URL. In deze handleiding leggen we uit hoe dat werkt.

Stappenplan

1. Log in op Mijn Argeweb;
  2. Ga in het menu links naar Beheren;
  3. Klik op Webhosting;
  4. Klik de domeinnaam aan;
  5. Kies voor Algemeen en vervolgens Pakket details.

Mijn Argeweb

Onder het kopje Hoe log ik in op mijn account? kun je de URL terugvinden. Om de website zichtbaar te maken is het noodzakelijk om de site naar het webhostingpakket te verhuizen.