Contactgegevens wijzigen in Mijn Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Op deze pagina vind je een stappenplan over het wijzigen van je gegevens in Mijn Yourhosting. Heb jij nog de oude Mijn Account omgeving?. Klik dan hier voor een overzicht met de handleidingen voor die klantomgeving.

Inhoudsopgave

In je account kun je verschillende contactpersonen aanmaken. Dit is bijvoorbeeld handig als je een bedrijfsaccount hebt, waarbij meerdere medewerkers met de producten in je account bezig zijn, of als je een administratieve collega toegang wilt geven tot je account. Je beheert je contactgegevens via Mijn Yourhosting, je online klantomgeving.

Waar vind en wijzig ik mijn gegevens?

  1. Log in op Mijn Yourhosting en klik in het linker menu op Mijn gegevens;
  2. Je ziet nu links je persoonlijke gegevens staan
  3. Daaronder kun je klikken op Gegevens Aanpassen;
  4. Als je gewenste aanpassingen gedaan hebt klik je Wijzigingen Opslaan.
    Mijn gegevens

Standaard contact

Het contact dat als standaard staat ingesteld, is de hoofdcontactpersoon en de houder van de domeinnaam. Als je op een later moment een andere contactpersoon als standaard instelt, heeft dat geen gevolgen voor de domeinnamen die al geregistreerd zijn. Wil je de houder van de domeinnaam wijzigen, lees dan de handleiding 'Hoe pas ik de tenaamstelling van een domeinnaam aan'.

Financieel contact

Wil je een apart mailadres voor financiële zaken? Dat kan. Standaard sturen we je facturen naar hetzelfde adres als de andere post die je van ons krijgt. Wil je liever dat facturen in een apart postvak terechtkomen, dan kun je dit aanpassen. Ga naar Mijn Gegevens, scroll naar beneden en kies voor Bewerk Betaalgegevens.

Bewerk betaalgegevens

Als de eigenaar veranderd

Wil je een wijziging doen die invloed heeft op het eigenaarschap van de producten? Dan kun je deze overdragen naar een andere klantaccount bij Yourhosting. Je kunt ook de tenaamstelling van een individuele domeinnaam veranderen. Daar lees je meer over in dit artikel

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.