Jouw facturen in Payt bij Yourhosting

Als je een product bestelt bij Yourhosting of je als je een factuur krijgt voor de verlenging van één van je producten, dan verloopt dit via het programma Payt. In dit artikel vertellen we meer over Payt en hoe jij snel en handig je facturen voldoet en andere administratieve zaken regelt.

NB: Heb je nog geen Mijn Yourhosting maar onze Mijn Account omgeving? Klik dan hier

Inhoudsopgave

Payt

Payt is een debiteurenbeheer platform. Yourhosting werkt samen met Payt voor de optimale afhandeling van jouw facturen. Wij maken gebruik van de techniek van Payt; het beheer wordt geheel door ons verzorgd en je kunt met al je vragen en verzoeken bij ons terecht.

Facturen inzien 

Om je facturen in te zien log je in op Mijn Yourhosting en ga je vervolgens in het menu links naar de optie Facturen onder het kopje Financiën

Facturen

Zodra je hier op klikt kom je in een nieuwe omgeving waar je jouw facturen kunt inzien. 

Meldingen

Je ziet hier het totaalbedrag van alle openstaande facturen (1), en als, zoals in ons voorbeeld, alle facturen netjes zijn voldaan zie je dit ook direct (2). Wil je een totaaloverzicht van alle betaalde facturen, klik dan hier (3). Op de facturen vind je ook je klantnummer (debiteurennummer) en factuurnummer.

Een betaling doen

Als je een openstaande factuur hebt, zie je dit uiteraard ook direct in de Payt omgeving. Je scherm ziet er dan zo uit:

Betaling doen

Je kunt hier direct alle openstaande facturen in één keer betalen (1) of de huidige factuur inzien (2). Wil je alleen deze factuur voldoen klik dan op de button Pay (3) achter de factuurregel.

Betaalgegevens wijzigen

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een je betaalgegevens zelf aan te passen. Heb je een nieuw rekeningnummer of wil je jouw betaalmethode aanpassen? Stuur ons dan een bericht.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.