F-Secure bij Argeweb

Jouw persoonlijke gegevens zijn erg waardevol. Beveiliging van deze gegevens wordt daarom steeds belangrijker. Als kwaadwillende jouw gegeven hebben, kunnen ze veel schade aanrichten. Identiteitsdiefstal is duur en het repareren duurt lang. Het voorkomen van identiteitsdiefstal kan veel geld en tijd besparen. Ook is het beschermen van de persoonsgegevens van je klanten en bezoekers een verplichting. Het online beveiligingspakket F-Secure TOTAL helpt je identiteitsdiefstal te voorkomen.

Inhoudsopgave

Wat is F-Secure Total?

Ons pakket F-Secure Total is een totaaloplossing voor jouw online veiligheid. Met F-Secure ben je online beveiligd en beschik je over de meest krachtige beveiligingsfuncties binnen één abonnement. Naast de virus- en ransomware bescherming en veilig online bankieren voor al je apparaten, ontvang je ook een VPN om op elke verbinding veilig te internetten. Tevens leveren we een wachtwoordkluis om je wachtwoorden word je real-time gewaarschuwd bij datalekken.

Wat zit er in dit pakket?

F-Secure Total is zoals gezegd een totaaloplossing. Je neemt hiermee de volgende applicaties af: F-Secure SAFE, F-Secure FREEDOME en F-Secure ID PROTECTION. Hiermee ben je gegarandeerd van de volgende mogelijkheden:

• Virus- en ransomwarebescherming
  • Op elke verbinding veilig internetten
  • Veilig online bankieren
  • Kluis voor wachtwoorden
  • Realtime datalek waarschuwingen
  • Bekroonde internetbeveiliging

Waar kan ik dit bestellen?

Je vind meer informatie over F-Secure Total op onze productpagina. Je kunt hier ook direct het pakket bestellen. Je hebt al F-Secure Total voor drie apparaten vanaf 9,99 per maand. Je ontvangt bij aanschaf de programma's Safe, Freedome en ID Protection die je op drie apparaten afzonderlijk kunt installeren.