Hoe maak ik een database aan bij Argeweb?

Een database krijgt u standaard bij een webhosting pakket. Het aanmaken van een database kunt u zelf doen via Mijn Argeweb. Kies aller eerst onder de menu balk voor Beheren en kies hieronder direct voor Webhosting.

eB_Rio_OWvPyV-FwDgusijbPFXJkh6holA

Vervolgens kies je het pakket waarop je een database wilt aanmaken (indien u meerdere pakketten onder dit klantnummer heeft).

Pakket kiezen

Klik hierna op Database.

Database beheer openen

Er komt nu een pagina naar voren met de informatie over de huidige databases. Klik op deze pagina op de knop Aanmaken.

reupdWQTn7fO2KsPmiV7IfpoyzfKoxVhnQ

De database is nu aangemaakt en is nu samen met de verbindingsgegevens zichtbaar in het overzicht.

4MHkXrwHfKf1iCNFLwb8l4kIeZKc0ZhERQ

Zie je de gegevens niet, vernieuw dan de pagina of klik aan de rechterkant op Database onder de categorie Algemeen.

ZN1uVHmNc7S940s0lR11Q68x9GXEsAeLtA

Hierna zou je de volgende gegevens moeten zien:

pOtrAkpdwSHnv3A42CpO4bskwMlTb5s-4w