FAQ - Beëindiging Windows hosting bij Yourhosting

Yourhosting stopt vanaf 1 januari 2024 met Windows hosting. Alle ASP pakketten gaan op die dag offline. Heb jij een Windows pakket? Dan heb je hier inmiddels bericht over gehad. Toch nog vragen? Neem op je gemak dit artikel even door.

Inhoudsopgave

Wat gaat er precies gebeuren?

Yourhosting heeft in het verleden Windows hosting aangeboden. Dit pakket is al enige tijd niet meer te koop. Bestaande gebruikers konden hier nog hun website op hosten. Maar ook dit stopt per 1 januari 2024. De pakketten gaan dan offline en de websites en mail zijn daarna niet meer beschikbaar.

Waarom haalt Yourhosting deze pakketten offline?

We zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten en infrastructuur. De Windows pakketten zijn naar onze standaarden niet meer actueel. We bieden deze pakketten al geruimere tijd niet meer aan. Per 1 januari zullen wij de bestaande Windows-pakketten stopzetten.

Ik ben hierover gebeld en heb alles al geregeld

Dan hoef je verder niets meer te doen. We hebben al onze Windows klanten persoonlijk benaderd om te zorgen dat je alles tijdig kunt regelen.

Heb ik een Windows pakket?

Waarschijnlijk niet. Het aantal klanten met een Windows pakket is klein. Onze standaard hosting oplossingen en ons VPS platform draaien op Linux. Als je in het verleden specifiek een ASP/Windows pakket hebt aangeschaft ben je inmiddels door ons hierover benaderd. Twijfel je toch? Neem gerust even contact op, dan kijken we met je mee.

Ik wil mijn Windows pakket niet kwijt

Bij Yourhosting hebben we dan helaas geen oplossing voor je. Gelukkig is Argeweb onderdeel van ons en hier kun je nog wel Windows hosting afnemen. Zorg dan wel dat je voor 1 januari alles naar je pakket bij hen hebt verhuisd. Een Windows pakket bij Argeweb bestellen doe je hier

Jullie hebben mij niet gebeld

Vervelend dat we je gemist hebben. Natuurlijk regelen we graag alsnog dat alles in orde komt. Zeg voor 1 januari 2024 je Windows hosting op en neem een regulier pakket bij ons af, of een Windows pakket bij Argeweb en verhuis je site en/of mail hier naar toe. Wil je dit alsnog even bespreken? Beantwoord de mail of neem contact op en we verbinden je door naar de juiste collega.

Wat gebeurt er als ik niks doe?

Per 1 januari 2024 zullen wij je hostingpakket stopzetten. Je domeinnaam staan dan op Alleen registreren. Dit betekent dat je geen e-mail meer hebt en je websitebestanden verwijderd zijn.

Zorg er daarom voor dat je ruim van tevoren je producten en de DNS hebt omgezet. We raden je aan een aantal weken speling te houden voor het verhuizen van een website en e-mail. Op die manier blijven jouw website en e-mail online.