Een Out of Office bericht instellen bij Sohosted

Als je voor een bepaalde periode niet per mail bereikbaar bent, kun je een automatische reply instellen. Deze gaat naar iedereen die je een bericht stuurt in de periode dat je niet beschikbaar bent. Hieronder leggen we uit hoe je zo'n bericht instelt.

Stappenplan

1. Ga naar onze website;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account;
  3. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen;
  4. Klik op Mijn diensten;
  5. Klik bij het domein dat je wil beheren op de Plesk-knop;
  6. Klik op Mail in het menu links;
  7. Kies voor het tabblad E-mailadressen en klik het gewenste mailadres aan;
  8. Onder het tabblad kun je een automatisch antwoord instellen.