Acties en kortingen bij Yourhosting

Hier vind je een overzicht van alle lopende acties, kortingen en speciale aanbiedingen bij Yourhosting. Raadpleeg de productpagina's voor de prijsinformatie van alle producten. Onderstaande prijzen zijn exclusief btw.


Inhoudsopgave

Domeinnamen

Voor domeinnamen bieden wij vaak korting voor het eerste jaar; een actietarief. Voor .nl-domeinnamen bieden we bijvoorbeeld een actietarief voor het eerste .nl domein. Elke tweede, derde en volgende .nl-domeinnaam heeft ook een voordeliger tarief voor het eerste jaar. Na verlenging geldt het reguliere tarief. Kijk op onze website voor een overzicht van alle domeinnaam tarieven.

Daarnaast hebben we voor domeinnamen een staffelkorting: registreer je vijf of meer domeinnamen, dan ontvang je extra korting! Op basis van het aantal domeinnamen dat je bij ons onderbrengt, krijg je een vaste korting per factuur over je domeinnamen. Bekijk de tabel op onze domeinnaampagina voor de precieze kortingen.


Webhosting

Voor onze hostingpakketten hebben we een leuke actieprijs voor de eerste 3 maanden. Daarna betaal je het reguliere tarief. Kijk op onze hostingpagina voor een overzicht van alle tarieven en actieprijzen.


Ook handig:

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.