Een dienst bestellen bij VIP internet

Via bestellen.vip.nl kun je eenvoudig diensten bestellen en laten toevoegen aan je account.

Inhoudsopgave

Stap 1: Navigeer naar de website

• Navigeer naar bestellen.vip.nl

j4LSPAz7xO04FkCAo0dh_XWimf8j17uaSg

Stap 2: Bestel een dienst

Optie 1: Bestel een dienst als bestaande klant

• Om ervoor te zorgen dat een nieuwe dienst direct wordt toegevoegd aan je bestaande klantaccount dien je in te loggen voordat je een dienst besteld.

• Klik in de rechterbovenhoek op “Inloggen”.

t02AzIFwvLyBeXTc1yLVXPoVTVLLzFB6qQ

• Je wordt nu doorverwezen naar een inlogscherm, log hier in met jouw klantgegevens die je ook gebruikt voor het klanten.vip.nl portaal.

uTk9T_1VDw1vOlpRpwY6E_C4Sme9q0QKqA

• Nadat je bent ingelogd zie je in de rechterbovenhoek je accountnaam terugkeren. Hierdoor weet je dat je succesvol bent ingelogd en je aan de slag kan met bestellen.

rTqk4cydRVbU2hCTZI2ffOm0hMeO5ofcww

Stap 3: Bestellen

• Kies een hosting-pakket en klik op: “Bestellen”.

qmFg6o4RhfBwP6It9W0ED1nZ2Z2wbs598Q

• Wens je geen hosting-pakket af te nemen klik dan op: “Geen hosting nodig”.

XvG2xSjciuf7Mwvrf0Zjh8_I-uce9R-0Dw

• In ons voorbeeld kiezen wij voor een “Cloud Hosting Starter-pakket” en klikken wij op “Bestellen”.

• Kies vervolgens de gewenste abonnementsperiode en of een betaald SSL-certificaat. Standaard worden de diensten automatisch bij ons verlengd, de gekozen abonnementsperiode is enkel van belang voor het van toepassing zijnde kortingstarief.

• Nadat je een keuze hebt gemaakt klik je op de knop “Kies je domeinnaam”.

_TX9H6Nk9dAxaz4tPvTLWBBKRPvKJCyunQ

• Je kunt nu een gewenste domeinnaam aan je winkelwagen toevoegen. Vul de gewenste domeinnaam in en klik op: “Checken” om te kijken of de domeinnaam nog vrij is om te registreren:

eoYXG4Z5MFErHSSg-b2iuNUVJ-zHVUEqhg

• Is de door jouw gekozen domeinnaam nog vrij dan kun je hem eenvoudig toevoegen door op het winkelwagenicoontje te klikken:

j7kPDubRauAYjoVN8PotRaHXNY3NB-R0-w

Indien een domein bezet is dan kun je hem wel naar ons toe verhuizen indien je beschikt over de verhuiscode. Je herkent een bezet domein aan de hand van de melding: “bezet”.

Hw2vAnZxW1aC4sKrRjBg75tbVOrBtnLMpw

Stap 4: Afronden

• Nadat je bestelling compleet is verschijnen de van toepassing zijnde registratiegegevens welke overeenkomen met je klantgegevens. Klik op: “Overzicht van je bestelling” om een overzicht van je bestelling te tonen.

DzXdsL8_cJa8vmctztJSNJoQsrdbVTjwmA