Plesk: Wijzigen wachtwoord e-mailgebruiker bij VIP internet

Het wijzigen van de e-mailwachtwoord in Plesk is vrij eenvoudig en is in een paar klikken geregeld.

Stap 1: om het wachtwoord van een e-mailgebruiker te wijzigen, navigeren we in de Plesk-omgeving naar het Websites & Domains overzicht. Klik in het menu aan de linkerzijde op Websites & Domains om in het overzicht terecht te komen:

Websites & domains menu item

Stap 2: zoek het gewenste domein en klik op Mail Accounts. In dit voorbeeld kiezen wij het domein viphandleidingen.nl:

Klik op Mail Accounts

Stap 3: klik op het desbetreffende e-mailadres waarvan je het wachtwoord wenst te wijzigen. In het voorbeeld kiezen we voor het adres info@viphandleidingen.nl:

Selecteer je e-mailadres

Stap 4: in het volgende venster vul je enkel het gewenste nieuwe wachtwoord in bij zowel Password als Confirm password:

Vul je wachtwoord in

Stap 6: nadat je alles hebt ingevuld klik dan op OK: