Plesk vragen bij Yourhosting

We gaan over op een nieuwe online klantomgeving; Mijn Yourhosting. Heb je nu een Mijn Account-omgeving, dan blijf hier je producten en gegevens gewoon beheren zoals je gewend bent. Zodra we jouw Mijn Account overzetten naar de nieuwe omgeving 'Mijn Yourhosting', ontvang je van ons een bericht. Heb je al een Mijn Yourhosting-omgeving, ga dan naar het stappenplan voor Mijn Yourhosting. Weet je niet zeker welke omgeving je hebt, kijk dan hier.

Hieronder vind je veelgestelde vragen, handleidingen en tips over ons beheerpaneel Plesk. In deze Hostingmanager heb je uitgebreide mogelijkheden voor het technisch beheer van je producten.

Inhoudsopgave

Algemeen

E-mail beheren in Plesk

E-mailprogramma handleidingen

Nieuw e-mailaccount instellen

Bestaand mailadres wijzigen / e-mailprobleem oplossen

SSL

Software installeren

Website

FTP

Databases

Technisch