Services Management bij Argeweb

Service management beheren in Plesk? Lees dit handige artikel en ontdek hoe u dit zelf eenvoudig kunt bewerkstelligen.

Op uw Plesk VPS kunt u middels Service Management een aantal services starten, stoppen en herstarten. U Dient eerst in te loggen op uw VPS.

• Zodra u bent ingelogd, klikt u links in beeld op "Tools & Settings”.
  • Onder "Server Management” klikt u op "Services Management”.
  • In deze weergave ziet u de services die gestart, gestopt en herstart kunnen worden.