URL redirects beheren bij Argeweb in Direct Admin

In DirectAdmin kun je URL redirects beheren. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Redirect toevoegen

1. Log in op DirectAdmin
  2. Ga naar Advanced Features en klik op Site Redirection;
  3. De optie Local URL Path gaat over het domein die gaat doorverwijzen. Wil je de volledige URL doorsturen naar een andere locatie dan kun je dit veld leeg laten;
  4. Wil je een specifieke pagina doorverwijzen zoals bijvoorbeeld contact.html dan kun je hier /contact.html invullen;
  5. Bij Destination URL kun je de URL invullen waar de redirect naar toe moet;
  6. Vul alles in en klik op Save.

Redirect verwijderen

1. Log in op DirectAdmin;
  2. Ga naar Advanced Features en klik op Site Redirection;
  3. Zet een vinkje achter het vakje met de bewuste redirect;
  4. Klik vervolgens op Delete.