Een map met een wachtwoord beschermen bij Argeweb in Direct Admin

In dit artikel kunt u lezen hoe u een map met een wachtwoord kunt beschermen in Direct Admin.

• Zodra u bent ingelogd kunt u onder het kopje 'Your Account' op 'Password Protected Directories' klikken.
  • U kunt op 'Find a Directory to Password Protect' klikken om de beschikbare mappen te zoeken.
  • U krijgt een overzicht met mappen en wanneer u bijvoorbeeld de map 'Members' wilt beveiligen, kunt u op 'Protect' klikken.
  • U krijgt na het aanklikken de mogelijkheid om gewenste inloggegevens in te vullen. Het is belangrijk dat u de optie 'Protection Enabled' aanvinkt, zodat de beveiliging aan komt te staan. Na het invullen kunt u op 'Save' klikken om de beveiliging op te slaan.